Susijengin EM-kisavastukset vastakkain – Venäjä heräsi henkiin

© Kuva: Getty Images

Susijengin kaksi tulevaa EM-vastustajaa iskivät yhteen harjoitusottelussa, kun Venäjä ja Bosnia-Hertsegovina ottivat mittaa toisistaan. Venäjä pyyhki aikaisemmat vaikeudet pois ja murskasi Bosnia-Hertsegovinan tylyin 82-52-numeroin.

Venäjä karkasi jo avausneljänneksellä kahdeksan pisteen johtoon eikä Bosnia-Hertsegovinasta ollut missään vaiheessa mitään vastusta. Nikita Kurbanov oli voittajien tehokkain 15 pisteellä ja Sergei Monja säesti 14 pisteellä ja Andre Zubkov yhdeksällä. Joukkueesta jo kertaalleen sivuun laitetut, mutta takaisin kutsutut Igor Vjaltsev ja Anton Ponkrashov olivat niin ikään mukana. Vjaltsev


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.