Bisonsille Hongassa loistanut amerikkalaisvahvistus: ”Yksi Korisliigan kovimmista heittäjistä”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Bisons on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Korisliigasta tutun Ronnie Clarkin kanssa. Clark on pelannut kolme edellistä kautta Tapiolan Hongan riveissä.

Clarkin tilillä on myös yksi SM-pronssi vuodelta 2012, jolloin hän pelasi ToPo:n riveissä. Viime kaudella Clark taisteli alaraajavamman kanssa, jonka vuoksi pelattuja otteluita kertyi ainoastaan 19. Vaikka viime kausi oli Clarkin uralla rikkonainen, hän palasi kentälle erittäin vahvasti, sillä viime kaudella pistekeskiarvo per ottelu oli 16,6 sekä levypalloja mies kahmi 5,7 per ottelu. Clarkin heittotaidoista kertovat viime kausien heittoprosentit. Kaudella 2013/2014 hän naputti kolmosheitot 42,1% tarkkuudella sisään ja myös viime kauden prosentti on todella kova, 41,3%. Kun puhutaan miehen heittotaidosta on myös mainittava, että vapaaheitot uppoavat lähes 92% tarkkuudella. Clark luokitellaan tulevalla kaudella suomalaiseksi pelaajaksi Korisliigassa.

– Ronnie tuo mukanaan erittäin tärkeää kokemusta. Hän on täysammattilainen, niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella. Pelillisesti hän pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa ja hän on yksi Korisliigan kovimmista heittäjistä sekä scoraajista, kommentoi Biisoneiden päävalmentaja Greg Gibson Bisonsin Facebook-sivuilla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!