Kouvojen kanssa ensi kaudesta sopimuksen tehnyt Cedric Latimer uskoo pystyvänsä auttamaan kouvolalaisjoukkuetta tulevana kautena ja uskoo joukkueen menestykseen.

Latimer on tähän mennessä pelannut Suomessa ammattilaisena viisi kautta ja jokaisessa joukkueessaan mies on urakoinut keskimäärin yli puoli tuntia ottelua kohden. Tuleva kausi tuonee tähän muutoksen sillä Kouvot on kokoamassa ainakin 8-10 pelaajan tiiviin pelaavan rotaation.

– Vahvuuteni koripalloilijana on urheilullisuus ja tietysti, jos tilanne sitä vaatii, niin pystyn auttamaan joukkuetta myös pisteiden teossa ja levypalloissa. Uskon urheilullisuudestani olevan hyötyä erityisesti puolustuksessa jossa pystyn myös puolustamaan useita eri pelipaikkoja. Uskon, että tuon joukkueeseemme penkiltä tasaisuutta niin hyökkäykseen kuin puolustukseenkin. Henkilökohtaisia tavoitteita minulla ei niinkään enää ole vaan joukkueen menestyminen on tärkeintä. Suomen mestaruus olisi tietysti mukavaa voittaa uran aikana, Latimer toteaa Kouvojen sivujen haastattelussa.

Latimer lupaa, että ensi kaudella Kouvolassa nähdään viihdyttävää koripalloa.

– Meillä on hyvin rakennetussa joukkueessa mukana myös kolme miesten maajoukkuepelaajaa, joten Mansikka-aholla on varmasti luvassa erittäin korkeatasoista koripalloa tulevanakin kautena. Koitetaan saada myös uusia katsojia innostumaan koripallosta ja Kouvoista sekä tulemaan peleihin niin, että halli on täynnä jokaisessa kotipelissä.