Helsinki Seagulls on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen Nanayaw Awuah-Addaen kanssa.

31-vuotias ”Nanski” on pelannut urallaan yli kaksisataa Korisliiga-ottelua voittaen hopeaa Pussihukissa kaudella 2004-05.

Ennen Helsinki Seagullsia 175-senttinen takamies on edustanut myös Team Componentaa sekä KTP-Basketia. Myös juniorimaajoukkuekokemusta omaava pelaaja on ollut sivussa loukkaantumisten vuoksi viimeiset kuusi vuotta, mutta mies tekee nyt paluun Korisliigaan.

– Kuusi vuotta on kulunut edellisestä pääsarjaottelusta. Halu pelata oli kova ja kun mahdollisuus tarjoutui, lähdin innolla mukaan. Joukkueessa on paljon tuttuja naamoja johtoportaasta lähtien. Lähden tulevaan kauteen antamaan kaikkeni ja nauttimaan pelaamisesta, toteaa Awuah-Addae Gullsien tiedotteessa.

Uuden pelaajasopimuksen lisäksi joukkueeseen on liittynyt kaksi uutta amerikkalaisvahvistusta, Jason Conley sekä Malcolm Miller. Pelaajat ovat jo mukana joukkueen vahvuudessa ja heidät tullaan näkemään tänään ottelussa turkkilaista Besiktasia vastaan.

Helsingin Seagullsilla on toistaiseksi vahvuudessaan neljä amerikkalaispelaajaa (Jason Conley, Malcolm Miller, James Sinclair, Ryan Watkins) ja yhdeksän suomalaista (Carl Lindbom, Antti Niskanen, Lauri Toivonen, Jarkko Kyllönen, Eero Sahlberg, Teemu Sulonen, Timo Heinonen, Antto Nikkarinen, Nanayaw Awuah-Addae).

Tänään torstaina joukkueen pelaajilla on näytön paikka Seagullsin kohdatessa eurooppalaisiin huippujoukkueisiin lukeutuvan Besiktasin Kisahallilla. Lievästä vammasta toipuvaa Timo Heinosta lukuun ottamatta kaikki pelaajat ovat kokoonpanossa.

Lähde: Seagullsin tiedote