Susijengin panoksena torstaina lohkon kolmostila

Suomen hieno voitto Bosnia-Hertsegovinasta tarkoitti sitä, että Suomen lohkon jatkajat ovat nyt selvillä. Torstaisessa Puola-ottelussa Suomella on panoksena lohkon kolmossija.

Israel jatkoi vahvoja otteitaan, kun se kukisti tiukassa ottelussa Puolan 75-73. Se tarkoitti sitä, että Israel ja Ranska ratkovat lohkon päätöskamppailussa torstaina lohkovoittajan. Suomi ja Puola sen sijaan mittelevät lohkon kolmospaikasta.

Suomen vastustaja tulee ”kuolemanlohkosta”. Lohkon neljänneksi sijoittunut joukkue saa vastaansa joko puhtaalla pelillä edenneen Serbian tai Italian. Lohkon tilanne on vielä sen verran kimurantti, että kolmanneksi sijoittumalla Suomen vastus voi olla mikä tahansa vaihtoehdoista Serbia, Italia, Turkki tai Espanja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.