Karhu päätti syysretken Ruotsiin tappioon, sillä Lapuan Kobrat oli turnauksen kolmannessa ja viimeisessä ottelussa parempia lukemin 67-62 (25-40).

Joukkueet olivat lyhentyneet peliajan 8 minuuttiin per neljännes ja Karhu lepuutti Antti Kanervoa sekä Samuli Vanttajaa. Tämä ei kuitenkaan himmannut karhulauman alkuvauhtia, vaan kauhajokiset veivät ensimmäisen kympin 22-10. Toisella neljänneksellä Karhu vielä kasvatti johtoaan ja pääsi puoliajalle 40-25 johtoasemassa. Ensimmäisen puolikkaan hahmo oli Juho Lehtoranta, joka upotti pelitilanneheitot 4/5 ja keräsi 11 pistettä.

Toisen puolikas pelistä oli täysin Kobrien hallintaa. Darian Brothers teki ottelussa 29 pistettä, hyvällä heittotarkkuudella, osoittaen vaarallisuutensa. Karhu pelasi toisen jakson ilman Lehtorantaa.

– Tilastojen minuutteja ei kannata tuijottaa, koska pelattiin 4×8 minuuttia, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kertoo seuran sivuilla.

– Antti ja Samuli huilasivat ja Juho pelasi vain ensimmäisen puoliskon. Tämä oli peli, joka piti pelata. Tempo sen mukainen, Toiviainen ruotii.

– Meillä hyvä ensimmäinen puolisko, toinen oli vastustajan hallintaa. Olen tyytyväinen juuri saapuneiden jenkkien otteisiin. Nyt lisää treeniä alle ja jatkamme joukkueasioiden hiomista kuntoon, Toiviainen kertoo.

Karhun pistemiehet: Lehtoranta 11/1, Davis 13/2/3, Sarcevic 2/3/4, Akpaso 7/2/2, Pihlajamäki 3 syöttöä, Weatherspoon 14/8, Troutman 11/5/3, Booker 4.