Puolentoista viikon kuluttua käynnistyvään Korisliigaan valmistautuvan Kouvojen joukkue on nyt koossa. Palapelin viimeinen palanen on amerikkalaistakamies Kyle Shiloh, joka edusti Kouvoja jo kaudella 2009-10.

Kouvoista lähdettyään Renossa, Nevadassa yliopistokoripalloa pelannut Shiloh on pelannut Ranskassa, Romaniassa ja Puolassa.

Edellisellä Kouvot-kaudellaan Shiloh oli tärkeä osa pronssia napannutta joukkuetta heiluttaen sukkaa keskimäärin 17,6 pisteen verran. Levypalloja tarttui hyppysiin 5,6 ottelua kohden, ja koriinjohtavia syöttöjä ja riistoja tilastoitiin niitäkin yli kaksi per kamppailu.

Kouvojen Korisliigajoukkue kaudella 2015-16: Thomas Gipson III, David Gonzalvez, Tuomas Hirvonen, Ville Kaunisto, Teemu Knihtinen, Arttu Kukkonen, Oskari Laine, Cedric Latimer, Valtteri Leino, Miikka Luosmaa, Alexander Madsen, DJ Richardson, Arttu Saarijärvi ja Kyle Shiloh.