NBA-seura Golden State Warriors on haalinut riveihinsä neljä uutta pelaajaa.

Warriors on allekirjoittanut sopimukset vapaiden pelaajien Ian Clarkin, Juwan Statenin, Tony Mitchellin ja Jarell Eddien kanssa. Seura kertoo asiasta sivuillaan. Sopimusten tarkempia yksityiskohtia ei julkaistu.

Clark, 24, on viettänyt viimeiset kaksi kautta Utah Jazzissa ja Denver Nuggetsissa. Seura on tietyllä tapaa hänelle tuttu ympäristö, sillä hän vietti kesän 2013 Warriorsissa pelaten NBA:n kesäliigassa.

Eddie, 23, on pelannut 44 pelissä Austin Spursissa NBA:n kehitysliigassa viime kaudella. Hänen pistekeskiarvonsa oli 12.9 ja minuuttimääränsä ottelua kohden 26,2. Hän allekirjoitti kymmenen päivän sopimuksen Atlanta Hawksin kanssa maaliskuussa, mutta ei pelannut ainoassakaan ottelussa.

Mitchell, 23, vietti suurimman osan viime kaudesta Puerto Ricossa Atleticos de San Germanin joukkueessa. Hänen pistekeskiarvonsa oli 10,2, levypalloja hän kahmi keskimäärin seitsemän. Peliaikaa tuli vajaat 28 minuuttia ottelua kohden. Hän pelasi NBA:n D-liigassa viime kaudella kuudessa ottelussa Grand Rapids Driven joukkueessa.

Staten, 23, pelasi kolme kautta Länsi-Virginian yliopistossa ennen siirtymistään Daytonin vastaavaan. Daytonissa hänen pistekeskiarvonsa oli 12.1, syöttöjä kertyi keskimäärin vajaat viisi ottelua kohden ja levypalloja reilut kolme.

Warriorsin rosteriin kuuluu tällä hetkellä 19 pelaajaa.