Kobrat-luotsi ei ota paineita avausottelusta: ”Aiomme ottaa sen kuin harjoituspelin”

Kobrat ja Karhu heittävät kauden käyntiin Lapualla perjantaina. Kobrien päävalmentaja Derrick Crayton lähtee avausotteluun rauhallisin mielin.

Crayton ei lataa turhia odotuksia ensimmäiseen peliin, vaan muistuttaa, että joukkueen pelillinen kehitys on tärkeää tässävaiheessa.

– Aiomme ottaa sen kuin harjoituspelin, mutta niin, että siinä on kaksi pistettä jaossa. Tiedämme että tämä on vasta ensimmäinen peli ja joskus ottaa aikaa, että pelaajien välinen kemia löytyy. Meidän prosessimme on siinä vielä kesken. Emme kiirehdi, vaan aiomme pysyä suunnitelmassamme. Se mitä pelissä tulee tapahtumaan, on vaikea sanoa, Crayton arvioi SuomiKoris-sivustolle.

Kobrat ja Karhu kohtasivat jo kertaalleen Uumajassa pelatussa harjoitusottelussa ja tuolloin Kobrat oli vahvempi. Crayton tunteekin Karhun joukkueen.

– He ovat hyvä joukkue, joka on pelannut pitkään yhdessä. He tuntevat toisensa ja tietävät mitä valmentaja haluaa, joten tulee kova peli. Heidän amerikkalaiset ovat myös todella hyviä ja uskon, että he ovat valmistautuneet hyvin kohtaamiseemme, ennakoi Crayton.

Jesse Happonen, Helsinki


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.