NBA-joukkueet valmistautuvat parhaillaan kauteen, mutta myös kentän ulkopuolella kipinät käyvät. New York Postin mukaan New York Knicksin päävalmentaja Derek Fisher tapailisi vastustajajoukkueen pelaajan vaimoa.

Lehden mukaan Fisher on tapaillut Memphisissä pelaavan Matt Barnesin vaimoa Gloria Govania muutaman kuukauden ajan. Barnes tiettävästi ajoi joukkueensa harjoitusleiriltä Kaliforniasta 150 kilometrin päästä Los Angelesiin ja hyökkäsi Fisherin kimppuun viime viikonloppuna, kun Fisher oli tapaamassa Govania tämän talossa. Fisher sai tappelun seurauksena ruhjeita.

Fisher ja Barnes pelasivat pari kautta yhdessä myös Lakersin riveissä.

Fisher haki avioeroa omasta vaimostaan maaliskuussa. Barnes ja Govan hakivat avioeroa tammikuussa. Govan on tuttu myös Basketball Wives LA -realitysarjasta.