Karhu vahvisti joukkuettaan vielä hankkimalla riveihinsä Lawrence Kinnardin. Päävalmentaja Sami Toiviaisella oli muitakin vaihtoehtoja, mutta valinta kohdistui lopulta audella 2013-14 Kobrissa pelanneeseen Kinnardiin.

Toiviaisen hakukriteereissä oli monipuolinen pelaaja ja Kinnard täytti Toiviaisen toiveet.

– Hakusessa oli pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä isojen miesten rotaatiossa että kolmospaikalla. Samalla pelaajan täytyisi pystyä auttamaan meitä levypallopelaamisessa ja tuomaan lisää heittouhkaa, jotta saisimme levitettyä kenttää entistä paremmin, Toiviainen kertoo Karhun sivuilla.

Vaaka kääntyi Kinnardin suuntaan myös muilta valmentajilta saadun palautteen perusteella.

– Katsottuani toistakymmentä pelaajaa, jotka ainakin agenttien mielestä täyttivät kriteerit, valinta kohdistui Kinnardiin. Hänestä sain erittäin positiivista palautetta kahdelta eri valmentajalta Puolasta. Myös Kobrien valmentaja Derrick Crayton kertoi hänestä hyviä asioita. Totta kai aikaisempi pelaaminen Suomessa puolsi myös valintaa.

– Lawrence saapunee Suomeen viikon aikana ja jos kaikki asiat natsaavat, niin mies nähtäneen meidän riveissä sunnuntaina 18.10. pelattavassa Nokia-matsissa, Toiviainen sanoo.