Sarjanousija BC Nokia löi Kauhajoen Karhun tiukasti 85-83. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti varsinaisen peliajan oltua 73-73. Nokialaiset eivärt ole hväinneet Korisliigassa peliäkään.

Ottelu alkoi täysin Karhun hallinnassa, sillä ensimmäisen neljänneksen jälkeen peli oli peräti 26-9 vierailijoille. Tosella neljänneksellä Nokia sai kuitenkin pelin juonesta kiinni ja voitti sen pisteellä. Karhu pääsi tauolle 16 pisteen etumatkalla.

Pukukopista saapui kuitenkin totaalisen erilainen nokialaisryhmä, joka pussitti kolmannessa neljännessä peräti 29 pistettä. Joukkueen vire säilyi myös viimeisessä neljänneksessä ja joukkueen kahdeksan pisteen loppukiri kantoi jatkoajalle asti.

Nokialaiset onnistuivat laajalla rintamlla. Isaiah Wilkerson nakutti 21 pistettä ja kahmi kymmenen levypalloa. Wilkersonia säestivät Henri Hirvikoski 18 pisteellä ja David Kravish 17 pisteellä sekä 13 levypallolla. Karhun paras oli 22 pistettä tehnyt Juho Lehtoranta.