Atlanta Hawksin Thabo Sefolosha todettiin hiljattain syyttömäksi virkavallan vastustamiseen, pidätyksen vastustamiseen sekä sekavaan käytökseen ja nyt hän aikoo iskeä takaisin haastamalla New Yorkin poliisilaitoksen oikeuteen.

Sefolosha oli huhtikuussa viettämässä iltaa New Yorkissa, kun poliisi pidätti hänet yökerhon ulkopuolella toisen NBA-pelaajalle Chris Copelandille sattuneen puukotustapauksen jälkeen. Poliisit katsoivat Sefoloshan häirinneen heidän työtään ja vastustaneen heidän määräyksiään ja lopulta he pidättivät hänet. Sefoloshan jalka murtui pidätystilanteessa, joka tarkoitti sitä, että hän joutui jättämään loppukauden väliin. Hän on vasta palailemassa pelikentille. Oikeus kuitenkin hylkäsi häntä kohtaan nostetut syytteet.

New York Postin mukaan Sefolosha olisi nostamassa New Yorkin poliisilaitosta vastaan kanteen ja vaatisi vahingonkorvauksina peräti 50 miljoonaa dollaria.