Bisons ei kuvia kumarrellut ja otti yhden suomalaisen koripalloilun kovimmista voitoista kukistamalla Euroliigajoukkue Lokomotivin. Bisons avasi voittotilinsä VTB-liigassa 70-68 (39-31).

Joukkueet pelasivat vielä ensimmäisen neljänneksen tasatilanteessa, mutta toisella Bisonsin puolustus oli rautaa ja repäisi kahdeksan pisteen eron. Tauolle mentiin Bisonsin kahdeksan pisteen johdossa.

Bisons jatkoi ennakkoluulottomia otteitaan tauon jälkeen ja kasvatti johtonsa jo parhaimmillaan 15 pisteeseen, mutta ero kaventui seitsemään ennen viimeistä neljännestä.

Päätösneljänneksen alkuun Lokomotiv sai pienoisen kirivaihteen päälle, mutta Ike Udanohin johdolla Bisons repäisi eron taas kymmeneen. Lokomotiv pääsi vielä kirimään eroa lopussa kiinni ja viimeiselle minuutille mentiin Bisonsin kolmen pisteen johdossa. Lokomotiv nousi vielä Victor Claverin korilla kahden pisteen päähän, kun 23 sekuntia oli jäljellä. Ronnie Clark menetti pallon, kun häntä tuplatiin ja Lokomotiv sai pallon 17 sekuntia ennen loppua. Lokomotivin Malcolm Delaney heitti kolmosen kuitenkin ohi summerin soidessa ja näin Bisons pääsi juhlistamaan historiallista voittoa.

Bisonsilta Martin Zeno keräsi 15 pistettä, Udanoh 14 ja PJ Hill 10.