Kataja aloitti Europe Cupin voitolla – KTP:lle tappio

FIBA Europe Cup aloitti taipaleensa Katajan ja KTP:n osalta keskiviikkona. Kataja avasi hienolla voitolla, kun taas KTP taipui kotikentällään.

Kataja järjesti Rilski Sportistia vastaan melkoisen heittonäytöksen jo heti ensimmäisellä neljänneksellä, kun se takoi peräti 35 pistettä. Sportist jäi jalkoihin heti ensimmäisellä puoliajalla, kun tauolle mentiin Katajan 61-37-johdossa. Toisella puoliajalla bulgarialaiset saivat hieman eroa kiinni, mutta missään vaiheessa Katajan johtoasema ei ollut uhattuna ja se kuittasi avausvoiton selvin 92-76-numeroin.

Kataja onnistui laajalla rintamalla ottelussa. Ykkösnimi oli Teemu Rannikko, joka heitti ”ainoastaan” kahdeksan pistettä, mutta jakoi peräti 18 korisyöttöä. Pisteiden valossa ykkösnimi oli Trevis Simpson 26 pisteellä. Lamayn Wilson heitti 22, Marius Van Andringa 12 ja Thomas Scrubb tilastoi 10/12.

KTP sen sijaan taipui puolalaiselle Rosa Radomille 76-97. Rosa Radom ratkaisi ottelun kolmannella neljänneksellä, kun se vei sen nimiinsä 31-19 ja KTP tippui lopullisesti kyydistä.

Markus Molenius äityi hyvään vireeseen heittämällä 19 pistettä, Samuel Haanpää tykitti 18 ja Joonas Lehtoranta 12.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.