Korisliigassa pelattiin tänään kaksi ottelua, kun Kouvot jatkoi voittoputkeaan Pyrinnön kustannuksella ja Kauhajoen Karhu lisäsi KTP:n tuskaa.

Ottelu alkoi Kauhajoella tasaisesti, mutta se ratkesi jo toisella neljänneksellä, kun Karhut vei sen nimiinsä lukemin 30-11. Muut neljännekset joukkueet pelasivat pisteen eroilla. Karhu voitti ottelun lopulta 95-75, jonka myötä KTP pysyy edelleen sarjajumbona voitettuaan vain yhden kahdeksasta pelistä. Karhu nousi sarjakakkoseksi.

Karhun ehdoton sankari ottelussa oli Antti Kanervo, joka pussitti komeat 24 pistettä.

Kouvot otti kuudennen voittonsa tällä kaudella, joten Pyrinnön vierasotteluiden voittoputki katkesi. Loppulukemat olivat 88-82 ja ottelun käännekohdaksi voidaan nostaa toinen neljännes, jonka Kouvot voitti 32-19 ottelun muutoin edettyä tasaisesti. David Gonzalves oli kotijoukkueen voiton takuumies heitettyään 21 pistettä ja syötettyään kolme.

Pyrinnön paras pistemies oli totuttuun tyyliin Damon Williams, joka pussitti 22.