Kouvot-koutsi ylistää pelaajaansa: ”Hienoa että meillä on tällainen kaveri joukkueessa”

© Kuva: Juha Tamminen

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen äityi kehumaan eilisen pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa pelaajaansa David Gonzalvezia. Gonzalvez oli joukkueen johtohahmoja tiukassa Pyrinnön kaadossa tekemällä 21 pistettä ja kolme syöttöä. Levypalloja tarttui myös kolme. Gonzalvezin vahvat esitykset ovat yksi iso syy, miksi Kouvot jatkaa tappioitta. Viime kaudella Gonzalvez pelasi vielä Namika Lahden paidassa.

– Dave on meidän ylivoimaisesti paras puolustaja vaikka hän on tehnyt nyt paljon pisteitäkin. Hän on meidän joukkueen glueguy pukukopissa ja näyttää kentällä jokaisen stopin jälkeen tunteensa ja se tarttuu muihin pelaajiin. Hän on hyvä hyökkääjä, vielä parempi puolustaja ja vielä siitä parempi ihminen. On hienoa, että meillä on tällainen kaveri joukkueessa, Lehtonen ylistää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.