Kataja otti toisen voittonsa FIBA Europe Cupissa, kun se kukisti vieraskentällä Komarnon 85-72 (41-38).

Kataja aloitti ottelun vahvasti ja oli johdossa pitkään, kunnes kotijoukkue pääsi toisella neljänneksellä kantaan, mutta tauolle mentiin Katajan kolmen pisteen johdossa. Kataja näytti ratkaisevan ottelun jo kolmannella neljänneksellä, kun se johti ottelua jo 13 pisteellä. Kotijoukkueen puolustus kuitenkin alkoi purra ja joensuulaiset sortuivat pallonmenetyksiin. Neljännen jakson alussa ottelu näytti jo lipuvan Katajan käsistä, kun Komarno pääsi ottelussa johtoon, mutta joensuulaiset löysivät vielä yhden vaihteen peliin ja slovakialaiset joutuivat lopulta tunnustamaan Katajan paremmakseen.

Katajan Lamayn Wilson oli joukkueen paras pistemies 20 pisteellä, mutta voiton arkkitehtinä hääri jälleen Teemu Rannikko, joka heitti 17 pistettä ja jakoi peräti 14 korisyöttöä. Thomas Scrubb upotti 16 pinnaa ja kahmi 11 levypalloa, Carson Desrosiers tilastoi 17 pistettä ja Trevis Simpson 12.

Kataja on nyt voittanut molemmat ottelunsa Europe Cupissa.

Otsikkoa muutettu 3.11.2015 kello 23-31.