Kauhajoen Karhu ei ole alkukaudesta onnistunut raapimaan vielä yhtään vierasvoittoa kolmesta pelistään. Tänään joukkue hakee sitä Salon Vilpasta vastaan. Kumpikin joukkue on ilmoittanut kärsivänsä pienistä loukkaantumisista ja Karhuista ainakin Antti Kanervon ja Samuli Vanttajan pelaaminen on epävarmaa. Karhu-luotsi Sami Toiviainen kertoo joukkueensa keskittyvän omaan tekemiseensä.

– Koska en juuri nyt tiedä, millä kokoonpanolla Vilpas otteluun lähtee, niin valmistaudumme kaikkiin vaihtoehtoihin. Meidän keskittyminen on edelleen oman levypallopelaamisen parantamisessa, ottelun temmon kontrolloinnissa ja etenkin vierasotteluissa vaivanneissa pienten omien virheiden minimoinnissa. Joukkueessa ollut muutama potilas viikon aikana ja heidän pelikuntonsa on kysymysmerkki, mutta kaikki pelikuntoiset pelaavat ja vierasvoitosta taistellaan, Toiviainen lupaa seuran verkkosivuilla..