Kouvojen valmentaja uskoo KTP:n nousuun

© Kuva: Juha Tamminen

KTP-Basketin alkukausi on ollut tuloksellisesti todella heikko. Joukkue on voittanut yhdeksästä pelaamastaan ottelusta vain yhden.

Perjantaina KTP koki 67-89-tappion sarjajohtaja Kouvoille, joka on voittanut kauden kaikki kahdeksan otteluaan. Ottelun jälkeen kouvolalaisten päävalmentaja Jyri Lehtonen sanoi uskovansa vahvasti siihen, että kotkalaiset nousevat ahdingostaan.

– Tämä oli minun päävalmentajauran ensimmäinen kerta kun tulimme ennakkosuosikkina Karhuvuoreen. Mekin olemme kairanneet itsemme vaikeasta tilanteesta ylös, ja niin tulee Kotkakin tekemään. Tänään oli tosi vaikea peli. Emme päässeet aluksi flow-tilaan ja jouduimme virhevaikeuksiin. Madsen siirtyi sitten vitos-nelospaikalta kolmoseksi ja se teki meidän rotaatiosta yhden pelaajan isomman. Alle kymmenellä menetyksellä saamme 90-95 posessionin pelejä. Jokaiselle tulee silloin se oma määrä heittoja eikä kenenkään tarvitse pakottaa ratkaisujaan, Lehtonen sanoi Kouvojen sivuilla.

KTP pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 13.11. Tampereen Pyrintöä vastaan vierasareenalla. Kouvojen seuraava peli on puolestaan vasta 18.11., kun se kohtaa niin ikään vieraskentällä Kauhajoen Karhun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.