Miesten Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Molemmissa kamppailussa kotijoukkue vei pisteet.

Bisons loi jo pelin alussa kohtalaisen suuren eron Loimaalla vierailleeseen Kobriin. Toisen neljänneksen päätteeksi kotijoukkue johti ottelua 43-30. Kolmannessa erässä Kobrat kiri kuusi pistettä, mutta kun isäntäjoukkue vei viimeisen neljänneksen nimiinsä lukemin 22-12, loppulukemat 86-69 olivat tosiasia.

Bisonsin voiton takuumies oli 20 pistettä pussittanut Martin Zeno, joka kauhoi viisi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Myös Paul Hill Jr. (11) ja Justin Jackson (11) ylittivät kymmenen pisteen rajan. Kobrien paras pistemies oli Dom Morris 18 pisteellä. Myös Darien Brothers ylsi oivilla tehoille pussittamalla 16 pistettä, kauhomalla neljä levypalloa ja antamalla kolme syöttöä.

Seagullsin ja BC Nokian välinen ottelu venyi jännittäväksi Helsingissä. Kolmen erän jälkeen tilanne oli isäntien eduksi niukasti 49-46, eikä päätösneljänneksen ennakkoasetelma olisi voinut olla juuri parempi. Päätösneljänneksen Seagulls vei niukasti 20-18 ja samalla koko pelin 69-64.

Kotijoukkueen ykkösnimi oli Jason Conley, joka teki 24 pistettä ja kahmi peräti 12 levypalloa. Myös James Sinclair (11) ja Terrence Watson (10) ylsivät vähintään kymmeneen pisteeseen. BC Nokian tehomies oli David Kravish 18 pisteellä ja 16 levypallolla.

Bisons ja Seagulls nousivat voittojensa myötä jakamaan Korisliigan toista sijaa. Molemmilla on kasassa 10 pistettä, mutta Bisons on pelannut helsinkiläisiä kolme peliä vähemmän. Ykkösenä on 16 pisteellä Kouvot, jolla ei ole ainuttakana tappiota kahdeksasta ottelustaan.