NBA-seura San Antonio Spurs haluaa Giorgos Printezisin joukkueeseensa, kertoo Sportando sivuillaan.

Sivuston mukaan Spursin General Managerina toimiva R.C. Buford tapasi Printezisin Ateenassa viime viikolla. Spurs omistaa kreikkalaisen NBA-oikeudet ja on tiettävästi kiinnostunut tuomaan tämän USA:han pelaamaan.

Printezisillä on voimassa oleva sopimus Kreikan suurseuran Olympiakosin kanssa, joka ulottuu vuoteen 2017 asti. Bufordin mielestä on kuitenkin mahdollista, että Kreikan maajoukkueen pelaaja saatetaan nähdä NBA:ssa jo ennen sopimuksen päättymistä.

– Oli mukavaa tavata Giorgos. Haalimme hänen oikeutensa viime kesänä ja tämä oli ensimmäinen kerta kun sain viettää vähän aikaa hänen kanssaan. En ole koskaan ennen tavannut häntä, hän sanoi.

– Mielestäni osa päätöksestämme on myös hänen asiansa. Seuraamme häntä varmasti ja jos tarpeemme kohtaavat hänen näkemystensä kanssa, katsotaan mitä tapahtuu.