Korisliigan päivän toisessa ottelussa Loimaan Bisons isännöi Helsinki Seagullsia. Joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa Helsingin jäähallissa, jolloin Bisons oli selvästi parempi luvuin 70-82.

Seagulss saa revanssin otolliseen paikkaan, sillä Bisons pelasi juuri eilen VTB-liigassa fyysisen ottelun Zenitiä vastaan. Kaiken kukkuraksi Mikko Koivisto joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia ja myös Tuukka Kotti sai tällin, joten heidän pelaamisensa tänään on epävarmaa.

Bisonsin rinki on kuitenkin laaja ja sen tietää myös helsinkiläisten päävalmentaja Mikko Larkas.

– ​Bisons on pienessä otteluruuhkassa, mutta pelaajamateriaali on myös sitä luokkaa, että se riittää hyvin ratkomaan tämänkin ongelman .Hävisimme kauden avauksessa Bisonsille reilusti. Se on oikeastaan ainoa peli, missä emme olleet edes lähellä voittoa. Lähdetään parantamaan ensimmäisestä kohtaamisesta ja haastamaan tosissaan sarjan laajin materiaali, Larkas sanoo Korisliigan sivuilla.

Bisons-leirissä tiedetään, kuka pelaaja pitää saada kuriin.

– ​​Seagulls pelaa erittäin hyvin tällä hetkellä ja varsinkin Conley pelaa parasta peliään. Sekä fyysisesti että henkisesti vaikea palautua lauantain pelin jälkeen. Tarvitsemme koko joukkueen panosta voitaaksemme, päävalmentaja Greg Gibson sanoo.