Tampereen Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen oli ylpeä joukkueestaan tiistain voiton jälkeen. Pyrintö pelasi kolmannen pelinsä viiden päivän sisään ja otti makean 81-68-voiton Salon Vilppaasta.

Pyrinnön voiton takuumies oli Damon Williams, joka pussitti 21 pistettä ja kahmi yksitoista levypalloa. Palviainen antoi tunnutustaWilliamsin lisäksi myös vierailijoiden amerikkalaistakamiehelle Doug Wigginsille, joka oli Vilppaan paras tehomies 21 pisteellä ja neljällä levypallolla.

– Olen älyttömän ylpeä pelaajista, kolmas peli viiteen päivään. Iso kiitos koko staffille kovasta työstä. Nihkeä startti, mutta toisella jaksolla saatiin ote ja hallittiin pelaamista. Damon toimi tänään kapellimestarina ja pelissä oli paljon hyvää. Täytyy myöntää, että Doug Wiggins on todella kova pelaaja, Palviainen sanoi Vilppaan sivuilla.

Wiggins, 27, saapui Saloon elokuussa. Viime kaudella 185-senttinen jenkki pelasi Portugalin pääsarjassa ja johdatti Vitoria S.C. Guimaraesin hopealle.

Wiggins pelasi ensimmäisen ammattilaiskautensa Pohjois-Portugalissa ja oli hopeajoukkueen ykköstykki 14.4 pisteen, 3.2 levypallon ja 4.9 syötön keskiarvoilla.

Henkilökohtaisella tasolla kausi oli Wigginsille menestys, sillä mies valittiin Portugalin LPB-liigan ykkösviisikkoon ja vuoden ulkomaalaispelaajaksi.