Konferenssiensa kärkijoukkueisiin lukeutuvat Cleveland ja San Antonio olivat vahvoja viime yön kierroksella. Philadelphia jahtaa sen sijaan vieläkin ensimmäistä voittoaan. Charlotte sen sijaan nappasi makean jatkoaikavoiton.

Kevin Love oli tulessa, kun hän heitti 34 pistettä Clevelandin voittaessa Orlandon. Viikon pelaajaksi valittu LeBron James kunnostautui tällä kertaa syöttäjänä, kun hän jakoi 13 korisyöttöä ja merkkautti siinä ohessa 15 pistettä. San Antonio ei sen sijaan antanut Phoenixille mahdollisuuksia, vaan haki selvän vierasvoiton, vaikka Markieff Morris heitti Phoenixille 28 pistettä. San Antonion tehokkain oli 24 pistettä kerännyt Kawhi Leonard.

Miami jatkoi hyvää alkukauttaan voittamalla New Yorkin. Charlotte kukisti jatkoajalla Sacramenton Kemba Walkerin heittäessä peräti 39 pistettä. Kingsiltä DeMarcus Cousins heitti 30.

Milwaukee voitti Detroitin ja Philadelphia ei kyennyt avaamaan voittotiliään, kun se hävisi vieraissa Minnesotalle. Andrew Wiggins toimi voiton kapellimestarina 32 pisteellään. Kevin Durant palasi kentille, kun Oklahoma City voitti Utahin. Durant pussitti ottelussa kovalla prosentilla 27 pinnaa.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Sacramento 127-122
Cleveland-Orlando 117-103
Miami-New York 95-78
Milwaukee-Detroit 109-88
Minnesota-Philadelphia 100-95
San Antonio-Phoenix 98-84
Utah-Oklahoma City 89-111