Susijengin pelaajat kokivat pääasiassa tappioita lauantaina Euroopan eri liigoissa.

Gerald Lee juniorin Steaua Bukarest hävisi Romanian liigassa Clubul Sportiv Energia Târgu Jiulle niukasti 79-76 (39-42). Kotijoukkue Târgu Jiu yltyi viimeisellä neljänneksellä 54-63-takaa-ajoasemasta hurjaan kiriin, jonka päätteeksi Baris Aktas heitti kylmäpäisen kolmosen, joka vei kotijoukkueen 78-76-johtoon puolitoista minuuttia ennen loppusummeria.

Târgu Jiu vei viimeisen neljänneksen 25-13. Aktasin (10/3) kolmosen jälkeen Callistus Eziukwu (19/8) viimeisteli lopputuloksen vapaaheittoviivalta. Bukarestille jäi vielä mahdollisuus tasoittaa peli, mutta Marko Marinovicin (14/3/4 syöttöä) kolmonen kaksi sekuntia ennen loppua päätyi harakoille.

Lee pelasi vajaat 18 minuuttia, heitti 4 pistettä ja noukki 3 levypalloa. Steauan tehokkain oli Denis Ikovlev, joka pussitti 16 pistettä ja haki 9 levypalloa.

Steaua Bukarest on Romanian pääsarjassa kuudentena kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.

Roope Ahosen Kolossos Rodou oli epäonnekas Kreikan pääsarjassa, kun joukkue hävisi vieraissa Aries Trikalalle 89-86 (49-45). Kelvin Lewis toi Kolossoksen tasoihin 86-86 aivan pelin loppuhetkillä, mutta kotijoukkue Trikala heitti lopputuloksen vapaaheittoviivalta.

Joukkueensa aloitusviisikkoon kuulunut Ahonen heitti 24 minuutissa 7 pistettä ja jakoi 3 syöttöä.

Kolossos on Kreikan liigan 10. sijalla kolmella voitolla ja viidellä tappiolla.

Matti Nuutisen Arkadikos taas kärsi selkeän tappion Kreikan liigassa PAOK Thessalonikille 74-54 (29-34). PAOK tyrmäsi vierasjoukkueen kolmannella neljänneksellä, joka meni kotijoukkueelle 27-5.

Nuutinen kirjautti aloitusviisikossa 21 minuuttia, 5 pistettä ja 5 levypalloa.

Arkadikos on Kreikan liigassa 12. sijalla kahdella voitolla ja kuudella tappiolla.

Lassi Tuovin ja Erik Murphyn Besiktas hävisi Turkin pääsarjassa Fenerbahcelle 76-91 (43-54). Euroliiga-joukkue Fenerbahce kasvatti oivalla heittopelillään (2p 57,1%, 3p 44,4%, 1p 83,3%) johtoaan tasaisesti läpi ottelun.

Murphy sai peliaikaa 9 minuuttia, hakien 1 levypallon ja jakaen 1 syötön.

Besiktas on Turkin pääsarjassa kahdeksantena neljällä voitolla ja neljällä tappiolla.

Turkin kakkosliigassa TBL:ssä Anton Odabasin Denizli Basket voitti Adanasporin vieraissa 80-103 (42-53). Odabasi sai peliaikaa vain 47 sekuntia jääden pisteittä. Adanasporilta onnistuivat taas Kaspars Kambala (30/4) ja Terrell Stoglin (25/4).

Denizli on TBL:n kolmannella sijalla seitsemällä voitolla ja kolmella tappiolla.