Kobrabussin suunta käännetään seuraavaksi kohti Saloa, jossa odottaa paikallinen ylpeys Vilpas.

Ensimmäinen kohtaaminen Lapualla päättyi Vilppaan voittoon numeroin 92-94. Vilpas onnistui ottelussa laajalla rintamalla, kun viisi miestä ylsi kaksinumeroisille pisteille kärkenään jo joukkueen jättänyt Darryl Partin 19 pisteellä. Kobrien ykkönen oli Damen Bell-Holtter tilastoilla 28/20, mutta on muistettava, että Vilppaan iso mies Cavel Johnson 17/1 oli osan pelistä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Kobrilta Momo Jones joutui lopullisesti sivuun heti toisen puoliajan alussa ja pistesarake näytti nollaa. Sinänsä erikoinen saldo, että lukuun ottamatta Kouvot ottelua, jossa Momo niin ikään joutui sivuun loukkaannuttuaan, muissa otteluissa pisteitä on kertynyt 22-29 ottelua kohden.

– Vilpas on isokokoinen, hyvin heittävä ja aggressiivinen puolustusjoukkue. Vilpas on erittäin hyvä kotijoukkue ja lieneekö sarjan kovimmat koriraudat syynä siihen, että vierasjoukkueilla on Salohallissa vaikeaa. Joukkueen terveystilanne on nyt parempi kuin aikoihin, joka varmasti auttaa meitä. Meidän on pärjättävä levypalloissa ja saatava lisäksi Salon hyvää heittopeliä kuriin.