Cleveland katkaisi tappioputkensa – Oklahoma antoi selkäsaunan

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliers katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa kun se kaatoi Portland Trail Blazersin kotonaan lukemin 105-100. Paluu voittokantaan oli joukkueelle tärkeää ja näin se vankisti asemaansa itäisen konferenssin piikkipaikalla. Juuri uuden hurjan sponsoridiilin tehnyt LeBron James oli jälleen pelipäällä ja pussitti komeat 33 pistettä, jonka lisäksi hän kahmi myös kymmenen levypalloa. Myös Portlandin Damian Lillard ylsi 33 pisteeseen.

Golden State Warriorsin ennätyksellinen voittosarja NBA-kauden alussa sai jatkoa Indiana Pacersin kustannuksella. Warriors otti kauden 23. voittonsa pistein 131-123 eikä ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan. Voitolla Golden State teki taas uuden NBA-ennätyksen, sillä yksikään joukkue ei ole aikaisemmin kyennyt voittamaan 13 peräkkäistä vieraspeliä kauden alussa. Ehkä erikoisin juttu ottelussa oli se, että Stephen Curry ei ollut kahden parhaan pistemiehen joukossa. Nyt oli Klay Thompsonin vuoro paistatella parrasvaloissa 39 pisteellään ja kuudella syötöllä. Curryn pistesaldo näytti komeaa 29:ää, mutta se on alle miehen kauden keskiarvon. Indianan Paul George pussitti 33 pistettä.

Kierroksen rumimman tappion kärsi Memphis Grizzlies, kun Oklahoma City Thunder haki vierasvoiton tylyin luvuin 88-125. Kevin Durant oli ottelun selkeä tähtipelaaja tehtyään komeasti 32 pistettä, kuusi syöttöä ja napattuaan kymmenen levypalloa.

Sacramento Kings palasi myös voittojen tielle kolmen peräkkäisen tappion jälkeen. Esityksiään viime aikoina kovin sanoin kritisoinut DeMarcus Cousins oli tällä kertaa hyvällä pelipäällä ja teki 23 pistettä, antoi kuusi syöttöä ja kahmi 12 levypalloa.

NBA viime yönä

Cleveland-Portland 105-100

Indiana-Golden State 123-131

Brooklyn-Houston 110-105

Memphis-Oklahoma 88-125

Denver-Orlando 74-85

Sacramento-Utah 114-106


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.