Vierasottelut jatkuvat ja seuraavaksi kobrabussin nokka käännetään Joensuuta kohti, jossa vastaan asettuu viime kauden mestari Kataja.

Kataja on sarjassa selvänä ykkösenä, mikäli tarkastellaan voittoprosentteja. Katajalla on kahdeksan voittoa ja kolme tappiota. Kotonaan Kataja on ollut vahva ja avauskierroksen tappiota (Kouvot) lukuun ottamatta se on voittanut viimeiset viisi kotiotteluaan.

Kobrat on kohdannut Katajan Korisliigassa 12 kertaa ja vain kaksi kertaa Kobrat on onnistunut Katajan kukistamaan. Molemmat voitot ovat tulleet Lapualla, joten Joensuusta saldo on 6-0 Katajan hyväksi.

– Kataja on tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Kataja on tehnyt kotikentällään keskimäärin 96,3 pistettä, joka on huikea suoritus. Meidän on pakko saada Katajan hyökkäystä kuriin, mikäli haluamme taistella voitosta. Meillä on nyt koko joukkue lähes terveenä. Toki Momo, Tuomas ja Aubrey eivät loukkaantumisten jäljiltä ole vielä ihan parhaimmillaan, mutta eteenpäin mennään joka päivä. Nythän on kyseessä ns. back to back -ottelupari, koska Kataja tulee vastaavasti jo lauantaina Lapualle. Meidän on pelattava järkevästi koko ottelun ajan. Puolustettava vahvasti koko 40 minuuttia ja oltava hyökkäyspäässä rohkeita, Kobrien päävalmentaja Derrick Crayton toteaa lapualaisten sivuilla.