Eurocupissa neljä Susijengin peluria oli tulessa. Ilta oli suomalaisittain hieman vaisu, mutta Sasu Salin oli jälleen tehokkaana.

Erik Murphyn ja Lassi Tuovin Besiktasin jatkohaaveet kokivat kovan kolauksen, kun se hävisi vieraskentällä Szolnoki Olaj’lle 85-67. Murphy pelasi ottelussa 11 minuuttia ja jäi pisteittä, mutta nappasi kaksi levypalloa. Tappio tiesi sitä, että Besiktas putosi jatkajan paikalta, kun sekä Szolnoki Olaj että PAOK nousivat sen ohi. Besiktas tarvitsee voiton lohkoa johtavasta Pietarin Zenitistä pitääkseen jatkohaaveensa elossa.

Gerald Lee juniorin Steaua Bukarest hävisi kotikentällään Arisille 67-77. Leellä oli hieman takkuisempi päivä, sillä kuudesta pelitilanneyrityksestä vain yksi meni sisään ja molemmat vaparit menivät myös ohi. Leelle kertyi vajaassa 15 minuutissa kaksi pistettä ja yksi levypallo. Steauan mahdollisuudet olivat jo kuivuneet aiemmin.

Shawn Huffin Ludwigsburg varmisti jatkopaikkansa, kun se voitti vieraissa Brindisin selvästi 87-60. Huff pelasi ottelussa 10 minuuttia ja pussitti sinä aikana viisi pistettä ja otti kaksi levypalloa.

Salin Gran Canaria voitti omassa ottelussaan jännitysnäytelmän jälkeen Alba Berliinin 83-78. Salin pelasi ottelussa vajaat 26 minuuttia ja oli joukkueensa tehokkaimpia 12 pisteellä.