BC Nokia murskasi sunnuntaina Kouvot luvuin 88-67 ja katkaisi viiden ottelun tappioputkensa. Voitto oli täten erityisen tärkeä joukkueelle, joka on ollut suurissa tuloksellisissa vaikeuksissa nousijajoukkueena kuherruskuukautensa jälkeen.

Nokialaisten päävalmentaja Oliver Vidin oli tyytyväinen koko ringin peli-ilmeeseen.

– Tulimme peliin huomattavasti paremmalla ilmeellä kuin viime peleihin olemme tulleet. Alussa kuitenkin unohdimme hieman pelisuunnitelmaamme ja otimme huonoja ratkaisuja. Saimme tänään puolustettua Kouvojen vahvuudet pois, ja myös takamiehemme paransivat otteitaan viimeisistä peleistä. Saimme myös pyöritettyä rotaatiotamme hyvin, joka auttoi meitä jaksamaan pelin loppuun asti, Vidin arvioi Korisliigan sivuilla.

Nokian energiataso pysyi paremmin yllä loppuun asti.

– Kouvot alkoi väsymään loppua kohden ja saimme tarvittavat kovat korit, joka käänsi pelin meille. Pystyimme myös tänään kontrolloimaan pelin tempoa järkevästi, jota emme ole hetkeen pystyneet tekemään.

Valmentajalla on yksi uuden vuoden toive.

– Tästä kuitenkin pitää vielä parantaa, sillä meille tuli myös liikaa tyhmiä pallonmenetyksiä. Toivon että uudenvuoden alusta lähtien olemme saaneet joukkueen hitsattua yhteen ja pelaamaan tasaisemmin.