Oklahoma City Thunder otti viime yönä viidennen peräkkäisen voittonsa kun se kaatoi Utah Jazzin jatkoajan jälkeen luvuin 104-98. Kevin Durant oli voittajien tehokkain pelaaja tehtyään 31 pistettä ja annettuaan viisi syöttöä. Hyvää tulitukea antoi Russell Westbrook, joka pussitti 25 pistettä ja kahmi 11 levypalloa. Oklahoma on läntisen konferenssin kolmantena Golden State Warriorsin ja San Antonio Spursin vanavedessä.

Vuoden 2013 NBA-mestari Miami nousi voittoon huikealla loppukirillä, kun se kukisti kotikentällään Memphisin 100–97.

Miami oli pahimmillaan tappiolla 1jo 6 pistettä, mutta lopun pisterykäisy riitti joukkueelle. Se teki ottelun peräti 11 viimeistä pistettä peräkkäin. Voittokorin ja tilanteeksi 98–97 Miamille heitti vajaat 22 sekuntia ennen loppua joukkueen tähtipelaaja Dwyane Wade. Waden lopullinen pistemäärä oli 14, kun miehen heittotarkkuus oli hukassa varsinkin ottelun alkupuoliskolla. Miami katkaisi voitolla kolmen ottelun tappioputkensa.

 

NBA viime yönä

Miami-Memphis 100-97

Toronto-Philadelphia 96-76

Oklahoma-Utah 104-98 jatkoajan jälkeen