Keskiviikkona Salossa pelataan paikalliskamppailu Vilppaan ja Bisonsin välillä. Lisäväriä illan otteluun tarjoaa Aleksi Valavuori, joka yrittää pistää lisäpaineita Vilppaan kapteeni Juho Nenosen harteille.

Valavuori lupasi sosiaalisessa mediassa maksaa jokaisesta kapteeni Nenosen donkista 1000 euroa riihikuivaa rahaa Vilppaan junnuille – eikä siinä kaikki. Jokainen Nenosen onnistunut kolmonen tuo 100 euron lisälahjoituksen.

– Otetaan Valavuoren tarjous avosylin vastaan ja lähdetään tekemään tiliä Vilppaan junioreille. Kiitos Aleksille etukäteen junnujen puolesta, Nenonen toteaa Vilppaan tiedotteessa.

– Rehellisesti sanottuna tarjous ei tule peliini vaikuttamaan. Palloa toki painetaan alaspäin, jos paikka tulee ja kolmonen lähtee entiseen tapaan, kun paikka vaan on tarpeeksi hyvä. Nyt täytyy vaan pistää tarkemmin sisään ihan junnujen puolesta, arvioi Nenonen huipputarjousta.

– Aleksi, ota paksu lompakko mukaan Salohallille ja maksu mielellään käteisenä heti pelin jälkeen, Nenonen muistuttaa.