LA Lakersin ikoni Kobe Bryant oli tiistain ja keskiviikon välisen yön kovin pistenikkari NBA:ssa. Bryant johdatti Lakersin kauden viidenteen voittoon 31 pisteellään, kun Denver Nuggets kaatui vieraissa luvuin 111-107. Koriensa lisäksi Bryant syötti viisi koria ja kahmi kolme levypalloa.

Lakersin nousu voittoon ottelussa oli hieno, sillä se oli vielä puoliajalla tappiolla 13 pistettä 64-51. Ryhdistäytyminen kolmannella neljänneksellä toi joukkueen kuitenkin jo kolmen pisteen johtoon, joka lisääntyi vielä pisteellä tiukassa lopputaistossa. Tappio oli denveriläisille kolmas peräkkäinen.

Miami Heat ja Detroit Pistons vastasivat kierroksen tiukimmasta kamppailusta. Loppusummerin soidessa eroa oli vain piste vierasjoukkue Pistonsin eduksi lukemin 93-92. Joukkueet veivät neljännekset nimiinsä vuorotellen hieman erikoisesti, sillä ensin Heat tuli otteluun kovalla höökillä ja karkasi ensimmäisellä neljänneksellä jo 16 pisteen johtoon.

Toisella neljänneksellä Pistonsin vastaus oli kuitenkin vielä kovempi, sillä se oli 18 pistettä vastustajaansa parempi ja tauolle siirryttiin luvuissa 54-52 Pistonsille. Toisella puoliajalla nähtiin hieman tasaisemmat neljännekset. Viimeiselle neljännekselle Heat lähti kolmen pisteen johdossa, mutta Pistonsin kiri puri ja joukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa.

Voittajien paras pistemies oli viime viikon NBA:n parhaana pelaajana palkittu Reggie Jackson 18 pisteellään. Heat-kaksikko Chris Bosh ja Dwyane Wade tehtailivat kumpikin 20 pistettä.

NBA viime yönä

Miami-Detroit 92-93

Denver-LA Lakers 107-111

Toronto-Dallas 103-99

Philadelphia-Memphis 90-104