Florida Gatorsin laituri Alex Murphy teki paluun kentille oltuaan useamman viikon sivussa loukkaantumisen vuoksi. Florida nappasi Murphyn kauden avausottelussa Oklahoma Staten vieraissa lukemin 70-72.

– Alex on huutanut penkillä ja kannustanut meitä voittoon aivan älyttömästi ollessaan sivussa. Se vain osoittaa, kuinka tärkeää tämä on hänelle, Murphyn joukkuetoveri Justin Leon kertoi GatorZone.comin artikkelissa.

Kauden debyyttiottelussaan Murphy sai peliaikaa kahdeksan minuuttia ja upotti molemmat kahden pisteen heittonsa.

Tasaisena edennyt ottelu oli kääntyä vierasjoukkueelle Chris Chiozzan (11/3) onnistumisille ja Gators karkasi 10 pisteen johtoon John Egbunun (10/3) donkilla, mutta kotijoukkue hiipi vielä iholle. Kello kävi kuitenkin suotuisasti vieraiden eduksi ja päätössummeri lopetti Oklahoma Staten loppukirin.

Voittajien pisteykkönen oli 16 pistettä kerännyt Dorian Finney-Smith.

Toisen kerran tositoimiin Murphy pääsi Suomen aikaa edellisyönä, kun Florida sai vieraakseensa kotiluolaansa Jacksonvillen. Vierasjoukkue oli Gatorsille pelkkä suupala, josta kertovat loppulukemat 65-89.

Isäntien avain voittoon oli huomattavasti tarkempi viimeistely bonuskaaren sisäpuolelta, KeVaughn Allenin (15/5) sekä John Egbunun (14/5) johdolla.

Murphy osui yhdessä kolmosessaan ja keräsi lisäksi kolme levypalloa ja yhden torjunnan 11 peliminuutissa.

 

Lähde: Koripalloliiton tiedote