Petteri Koposen Himki aloitti Euroliigan jatkolohkon kovalla voitolla, kun se kukisti kotonaan jännittävien vaiheiden jälkeen paikallisvastustajansa TsSKA:n 91-89 (41-51).

TsSKA aloitti paikalliskamppailun vahvemmin ja hankki tauolle mennessä 10 pisteen johdon. Kolmannella neljänneksellä Himki alkoi kuitenkin iskeä takaisin Aleksei Shvedin ja Tyrese Ricen heiluttaessa tahtipuikkoa. Himki kuroi eron kolmeen ennen viimeistä neljännestä.

Päätösneljännekselle Himki tuli räjähtävästi aloittaen neljänneksen 11-1, mutta sen jälkeen TsSKA iski takaisin ja nousi rinnalle. Ottelun lopun molemmat joukkueet etenivät tasatahtia. Himkille jäi ratkaisu viimeisessä pitkässä hyökkäyksessä ja edellishyökkäyksessä molemmat vapaaheittonsa ohi heittänyt Shved upotti tällä kertaa heittonsa sisään 1,1 sekuntia ennen loppua. TsSKA sai vielä mahdollisuuden tulla vähintään tasoihin, mutta Milos Teodosicin heitto meni ohi ja näin Himki otti arvokkaan voiton.

Koponen pelasi ottelussa reilut 23 minuuttia tilastoiden seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kaksi korisyöttöä sekä kaksi torjuntaa.