Kolmosten ennätysmiehellä harvinaisen surkea iltapuhde – kaikki 21 pelitilanneheittoja ohi!

© Kuva: Getty Images

Yhtenä NBA:n parhaimpana kolmosten heittäjänä tunnetulle Kyle Korverille sattui yksi hänen uransa heikoimmista heittopeleistä viime yönä.

Korver oli viime kaudella NBA:n tarkin kolmosten heittäjä, mutta viime aikoina ei ole pudonnut. Viime yönä hän yritti kaaren takaa kymmenen kertaa ja kaikki menivät ohi. Lisäksi hän heitti 11 kahden pisteen heittoa, jotka niin ikään eivät löytäneet tietään sukkaan. Korverin ainoat pisteet tulivat kahdesta vapaaheitosta.

Korverilla on menossa epätarkin kausi kuuteen vuoteen. Viime kaudella hän heitti kolmosensa kovalla 49,2 prosentin tarkkuudella, mutta tällä kaudella on uponnut vain 36,2 prosentin tarkkuudella. Erityistä tervanjuontia hänelle ovat olleet viime pelit, sillä sekä kakkosissa että kolmosissa edellisistä 27 yrityksestä vain kaksi on mennyt sisään.

Korver on heittänyt urallaan muun muassa 127 ottelussa kolmosen peräkkäin sisään, joka on samalla myös NBA:n ennätys. Lisäksi hänellä on hallussaan korkein kolmosten heittoprosentti kaudessa, kun hän pussitti kaudella 2009-10 kolmoset peräti 53,6 prosentin tarkkuudella koriin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.