Romanialainen 15-vuotias Robert Bobroczky kerää tällä hetkellä huomiota sekä Euroopassa että Atlantin takana. Syynä siihen on hänen peräti 229-senttinen mittansa.

Bobroczky pelaa tällä hetkellä Italiassa Stella Azzuran akatemiajoukkueessa ja luonnollisesti dominoi junioriotteluita pitkän vartensa avulla. Bobroczkyn ongelmana on kuitenkin fyysisyys, sillä massa ei ole vielä pysynyt pituuskasvun mukana. Hän painaa ainoastaan 85 kiloa tällä hetkellä. Fysiikkansa vuoksi Bobroczkyn juoksu on vaikeaa eikä hänen koordinaationsa ole täysin normaalilla tasolla.

Hänen seuransa onkin laittanut hänet tiukan harjoitusohjelman alle, joka koostuu muun muassa seitsemästä ateriasta päivässä. Päiväannokseen kuuluu muun muassa kilo pastaa.

Koripalloa hän osaa jo kuitenkin pelata, kuten yllä olevasta videosta voi nähdä. Pituutensa ansiosta hän luonnollisesti dominoi korinalusta molemmissa päissä kenttää, mutta hän osaa myös keskimatkan heiton ja näkee myös joukkuekaverinsa. Pituutensa ja kykyjensä ansiosta hän onkin herättänyt jo muun muassa NBA-skouttien kiinnostuksen.