Justin Jackson ei jatka enää Bisons Loimaan riveissä. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä osapuolten kesken.

Jackson lähti Suomesta jo perjantaina, joten Kataja-ottelu jäi hänen viimeisekseen Biisoneissa. Jacksonin peliura jatkuu Puolassa Energa Czarni Slupskin paidassa.

– Justinille tuli loistava tarjous yhdestä Puolan kärkijoukkueista. Tarjous oli rahakas ja mahdollisuus oli hänen nuorelle uralleen parempi kuin meillä, joten meillä ei ollut vastaansanomista hänen lähdölleen. Joukkueessa pelaa myös Justinin vanha collegekaveri Cheikh Mbodj, mikä luonnollisesti helpotti lähtöä, Greg Gibson kertoi Bisonsin sivuilla.

Jacksonin tuleva joukkue on tällä hetkellä Puolan pääsarjan kuudennella sijalla. Joukkueen pelinrakentajana on Lappeenrannan Namikasta kaudelta 2008–2009 tuttu jenkki Jerel Blassingame.

Jackson pelasi Korisliigassa 13 ottelua 8,3 pisteen ja 7,2 levypallon keskiarvolla. Hänen vastaavat tilastonsa 12:sta VTB United League -pelistä olivat 8,3 ja 7,0. Jackson oli kummassakin liigassa Bisonsin eniten levypalloja kerännyt pelaaja.