Kobrien vierasottelut jatkuvat ja seuraava vastustaja on Kouvolan Kouvot.

Kouvot on Kobrille edelleen voittamaton kotiparketilla ja alkukauden kohtaamisista Kouvot vei kotonaan 102-79. Lapualla pelattiin tiukka vääntö, joka lopulta kääntyi Kouvoille 92-96, Kobrajohdon oltua puoliajalla 55-39. Alkukauden kohtaamisten jälkeen Kouvot on kärsinyt loukkaantumisista ja alkukauden 8 ensimmäisen ottelun voittoputki ei ole enää jatkunut samanlaisena vaan 11 seuraavaa ottelua ovat tuottaneet saldon 3/8.

Kobrat kärsi edellisellä kierroksella vierastappion Helsinki Seagullsille luvuin 79-71. Ottelu oli jo hieman parempaa tekemistä, mutta edelleen joukkue tekee liikaa pieniä virheitä, jotka tasaisissa otteluissa maksavat voiton. Mikäli Kobrat pystyy jatkamaan samalla intensiteetillä ja pienet virheet saadaan minimoitua, on sillä mahdollisuus kaataa Kouvot ensi kerran vierasparketilla.

– Kouvoilla on hyvä joukkue ja tällä hetkellä kaksi meille erittäinkin tuttua pelaajaa rosterissaan. Kouvot pelaa paljon pick and roll -peliä ja joukkueessa on useita hyviä heittäjiä. Tiedämme Austenin vahvuudet pelaajana ja sen, että Austen johtaa peliä mallikkaasti. Meidän on jatkettava vain työn tekoa ja siitä mihin Helsingissä jäimme ja vain työn teon kautta saamme lopulta hyviä tuloksia aikaan, Kobrien valmentaja Derrick Crayton kertoo seuran sivuilla.