Lauantain Korisliigan kierroksen ottelu Kouvot – Kobrat osoitti jälleen sen tosiasian, että tämän kauden sarjassa ei ole olemassa etukäteen helppoja pelejä.

Joukkue kuin joukkue voi voittaa kenet tahansa, kotona tai vieraissa. Kouvot onnistui voittamaan Kobrat kotonaan Mansikka-aholla tiukan väännön jälkeen pistein 90-79 (46-37).

– Kun joukkueilla on neljä amerikkalaista pelaajaa, niin tässä sarjassa ei ole yhtään helppoa peliä. On pelattava hyvin, jos aikoo voittaa pelejä. Valmistauduimme tähän peliin niin, että 50 % harjoituksista ajoimme Austenia (Rowland) sisään. Ensimmäisellä puoliajalla taisi mennä kuusi helppoa heittoa läheltä ohi. Neljännen jakson alussa meni neljä helppoa ohi. Kun emme saaneet helpoistakaan paikoista sisään, niin vastustaja pääsi juoksemaan nopeita ja tilanne oli nopeasti meille vain +2. Emme tehneet mitään ihmeellisen väärää hyökkäyspäässä. Peli aukesi, kun saatiin sisään pari vaikeata koria. Mielestäni peli ratkesi lopussa DJ:n (Richardson) kovaan riistoon puolustuspäässä ja riiston jälkeiseen koriin, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen pohti ottelua seuran sivuilla.

Kobrien päävalmentaja Derrick Craytonin mukaan joukkueen pelaamisessa oli nähtävissä jo parempaa.

– Tulimme tähän peliin sillä asenteella, että meidän on pelattava paremmin kuin edellisessä pelissä. Meillä oli tarkoitus pelata kovemmin ja enemmän joukkueena. Pääsimme peliin mukaan, kun saimme stoppeja. Kouvot sai kutienkin kovia heittoja sisään ja se käänsi pelin heille. Emme halua olla viimeisiä ja tavoitteena on päästä pudotuspeleihin. Meillä on vielä runsaasti aikaa pudotuspeleihin.