Korisliigan joulukuun paras pelaaja nimetty

Mielettömän joulukuun pelannut Teemu Rannikko, 35, on valittu Korisliigan joulukuun pelaajaksi.

”Taikuri” Rannikko johdatti joukkueensa Kataja Basketin joulukuussa kuuteen voittoon kuudesta pelistä kirjauttaen keskimäärin 12,5 pistettä ja jakaen 12,8 syöttöä ottelua kohden.

Kataja Basket voitti joulukuun aikana Kouvot, BC Nokian, Helsinki Seagullsin, Bisons Loimaan ja Kobrat kahdesti. Eikä siinä kaikki, vaan Kataja eteni myös jatkoon FIBA Europe Cupissa Rannikon voittaessa runkosarjan syöttötilaston ylivoimaisesti.

Joulukuun aikana Rannikko jakoi hurjat 16 syöttöä sekä Kobria että Seagullsia vastaan. Kakkosensa Rannikko upotti tarkkuudella 48%, kolmosensa 48,3%, mutta vapaaheittonsa hän heitti alakanttiin 69,2%.

Kataja Basket majailee tällä hetkellä Korisliigan sarjataulukon piikkipaikalla voitettuaan seitsemästätoista ottelustaan kolmetoista. Seuraavan kerran Kataja pelaa KTP-Basketia vastaan vieraissa sunnuntaina 10.1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.