Konferenssijumbo Los Angeles Lakers otti peräti kolmannen perättäisen voittonsa, kun se kaatoi Phoenix Sunsin selvästi 97-77. Lakers-legenda Kobe Bryant oli sivussa ottelusta olkapäävamman vuoksi. Lou Williams oli 30 pisteellään kuitenkin kotijoukkueen voiton takuumies. Lisäksi Williams kahmi seitsemän levypalloa ja antoi neljä korisyöttöä. Seuraavana sarjataulukossa Lakersin yläpuolella oleva Suns on hävinnyt nyt yhdeksän ottelua putkeen, ja tällä menolla Lakers on tulossa kovaa vauhtia ohi.

Denverissä Portland Trail Blazers kahmi voiton Nuggetsista ja jatkoi kotijoukkueen tappioputkea. Konferenssin häntäpäähän luisunut Nuggets on hävinnyt nyt kuusi ottelua putkeen. Keskikastin Blazers on sen sijaan voittanut nyt neljä peliä viimeisestä viidestään. Ottelu oli varsin tasainen, sillä viimeiselle neljännekselle lähdettiin tasalukemissa. Blazersin oltua kuitenkin lopussa kuusi pistettä terävämpi, ottelu päättyi lukemiin 112-106.

Washingtonissa Miami Heat antoi kyytiä Wizardsille lukemin 97-75. Heatin Chris Bosh oli ottelun paras pistemies 23 pisteellään.

NBA viime yönä

Washington-Miami 75-97

Denver-Portland 106-112

LA Lakers-Phoenix 97-77