Susijengin pelaajat joutuivat todistamaan pääosin tappioita viikonloppuna Euroopan koriskentillä.

Espanjan ACB-liigassa Sasu Salinin Gran Canaria joutui jyrän alle vieraskentällä, kun Baloncesto Fuenlabrada oli parempi kotiyleisönsä edessä 92-72 (41-41). Lopullisen niitin Fuenlabradan voitolle löi päätösneljännes, joka meni kotijoukkueelle 30-14.

Salin pelasi 16 minuuttia heittäen 5 pistettä ja hakien yhden levypallon ennen virhetilinsä täyttymistä.

Kreikan pääsarjassa sarjanousija Kavala oli tasaisesti parempi läpi ottelun Matti Nuutisen Arkadikosta vastaan. Kavala voitti kotikentällään 85-74 (45-31).

Nuutinen pelasi 26 minuuttia heittäen 4 pistettä, hakien 4 levypalloa ja jakaen 2 syöttöä.

Myös Roope Ahosen Kolossos Rodou joutui tyytymään tappioon Kreikan liigassa, kun Nea Kifisia yllätti Kolossoksen kotikentällään 77-69 (42-41).

Ahonen sai ottelussa peliaikaa 21 minuuttia heittäen 2 pistettä ja jakaen 5 syöttöä. Kolossoksen paras oli Giannoulis Larentzakis (15/4/4/5 riistoa), kun taas Nea Kifisialta onnistui Robert Lowery (17/7).

Anton Odabasi ja Denizli Basket voittivat Turkin TBL:ssä Akhisar Belediyen 74-87 (41-54). Denizli keräsi kaksinumeroisen johdon toisella neljänneksellä, jonka se kykeni pitämään loppusummeriin saakka.

Odabasi sai peliaikaa 13 minuuttia heittäen 4 pistettä ja noukkien 5 levypalloa.

Shawn Huffin edustama Ludwigsburg oli Alba Berliniä vahvempi Saksan Bundesliigassa numeroin 90-80 (44-32). Heikohkon ensimmäisen puoliajan pelanneet berliiniläiset piristyivät toisella puoliajalla, mutta joukkue ei kyennyt kirimään Ludwigsburgin johtoa.

Huff ei ollut ottelussa Ludwigsburgin kokoonpanossa.