Vilppaan kokoonpano väheni yhdellä viime viikolla, kun Sami Ikävalkon kanssa purettiin sopimus yhteisymmärryksessä. Päävalmentaja Mikko Tupamäen mukaan joukkue ei ole näillä näkymin hankkimassa Ikävalkolle korvaajaa.

Ikävalko ehti pelata Vilppaassa 1,5 kautta, mutta tällä kaudella rooli jäi aiempaa pienemmäksi.

– Täytyy keskustella seurajohdon kanssa monista asioista, mutta tällä hetkellä menemme näillä näkymin niillä mitä on. Meillä ei ole sen kummempaa hakua päällä tällä hetkellä, Tupamäki valottaa SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Vilpas vaihtoi marraskuussa amerikkalaispelaajaa, kun Darryl Partin vaihtui Monyea Prattiin eikä Tupamäen muita muutoksia ulkomaalaispelaajiin ole tulossa.

– Toivottavasti ei tule loukkaantumisia, mutta muuten menemme tällä porukalla, jos ei satu mitään ihmeellistä. Toivottavasti pelaajat pysyvät terveenä. Viime vuonna meille tuli yksi polvivamma ja sen vuoksi jouduimme hankkimaan uuden amerikkalaispelaajan, Tupamäki toteaa.