Kataja avasi voittotilinsä FIBA Europe Cupin jatkolohkon toisessa ottelussa kaatamalla slovenialaisen Krkan 89-82 (45-34).

Kataja otti ensimmäisellä neljänneksellä jo 10 pisteen johtoaseman ja oli jo karkaamassa toisella, mutta lopussa Krka sai hieman kurottua eroa umpeen. Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut slovenialaisryhmä ja Kataja syyllistyi turhiin pallonmenetyksiin. Krka nousikin hetkeksi johtoon ennen kuin Kataja sai taas peliään käyntiin. Viimeisellä neljänneksellä joukkueet etenivät tasatahtia, mutta Katajan hienoisessa johdossa. Viimeisellä minuutilla Kataja iski kuitenkin pari tärkeää koria varmistaen tärkeän voiton.

Katajan paras pistemies oli 25 pinnaa heittänyt Trevis Simpson. Lamayn Wilson tilastoi 19, Thomas Scrubb 18 ja Teemu Rannikko tilastoi 13 pistettä ja 11 korisyöttöä.