Chicago Bulls jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Boston Celticsin luvuin 101-92 ja otti näin kuudennen peräkkäisen voittonsa. Chicago käänsi tasaisen ottelun voitokseen kolmannella neljänneksellä, jolloin se oli kymmenen pistettä vierailijoita etevämpi. Viimeinen neljännes meni tasapäisesti Chicagon pitäessä Bostonin kirin kurissa. Ottelun paras pistenikkari oli Jimmy Butler, joka osui korirautojen sisään 19 pisteen arvoisesti. Lisäksi mies onnistui nappaamaan viisi levypalloa ja antoi kymmenen korisyöttöä. Pienistä loukkaantumisista viime viikkoina kärsinyt Derrick Rose pussitti voittajille 18 pistettä.

Houston Rockets otti myös kotivoiton, kun se oli Utah Jazzia parempi luvuin 103-94. Tappio oli sarjataulukossa yhden pykälän Houstonia alempanana olevalle Utahille kolmas peräkkäinen, kun taas Houston otti toisen peräkkäisen voittonsa oman tappioputkensa jälkeen. Ensimmäinen puoliaika mentiin Utahin komennossa lukemin 44-39, mutta Houston nousi kolmannella neljänneksellä vahvasti ohi ja vain lisäsi sitä vielä ottelun lopussa. Houstonin James Harden oli ottelun ylivoimainen pistelinko 33 pisteellään.

Konferenssien jumbojoukkueet Philadelpia 76ers ja LA Lakers kärsivät jälleen tappiot.

NBA viime yönä

Philadelphia-Atlanta 98-126

Chicago-Boston 101-92

Houston-Utah 103-94

Sacramento-LA Lakers 118-115