Pyrintö hakee revanssia Kobrista – jatkuuko kotijoukkueen pitkä tappioputki?

Tampereen Pyrintö kohtaa tänään lauantaina Kobrat Lapuan urheilutalolla kello 17.

Pyrintö ja Kobrat ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Lokakuun alussa Pyrintö otti voiton Lapualla 83-91, marraskuun lopussa lapualaiset pääsivät maksamaan kalavelat viemällä voiton Pyynikillä 77-83.

Kobrat ovat vajonneet pitkään tappioputkeen, joka on nyt jo kahdeksan ottelun mittainen. Kobrat ovatkin sarjataulukossa toiseksi viimeisiä kuudella voitolla ja 14 tappiolla. Pyrintö taas majailee kuudentena 10 voitolla ja 11 tappiolla.

– ​Lapua onnistui edellisessä kohtaamisessamme varastamaan pinnat Pyynikiltä ja tasaamaan tilit tämän kauden osalta. Vaikka Kobrat ovat hävinneet pelejä putkeen, he ovat vaarallinen joukkue kotikentällään ja voittaaksemme, meidän tulee pystyä tasapainoiseen esitykseen vieraskentällä toisen kerran samalla viikolla. Korinalusväännöissä tilannekovuus, takamiesten 1vs.1 puolustaminen sekä joukkueena hyökkääminen ovat päällimmäisenä meidän tehtävälistallamme. Tavoitteena on onnistua kolmannen kerran peräkkäin omassa puolustuspäässämme hyvin tai vähintäänkin tyydyttävästi, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen sanoo Pyrinnön sivuilla.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.