Kauhajoen Karhu haki ison vierasvoiton Loimaalta, kun se voitti Bisonsin vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 76-56 (43-26). Voiton avulla Karhu nousi sarjakärkeen ohi Joensuun Katajan. Lapualla Kobrat voitti Tampereen Pyrinnön numeroin 86-70 (38-42).

Kauhajoen Karhu nousi Korisliigan sarjataulukon piikkipaikalle lauantain kierroksella, voittamalla Loimaan Bisonsin vähäkorisessa ottelussa lukemin 76-56 (43-26). Vahvan avauspuolikkaan siivittämänä Karhu onnistui pitämään ottelun hallinnassaan likimain täysin viimeiset 30 minuuttia.

Voitto oli Karhulle kahdeksas kymmenestä viime ottelusta, ja vierasparketilla voitto oli joukkueelle kauden kolmas.

– Oli erikoinen matsi monellakin tapaa. Molemmat juoksivat ensimmäisellä neljänneksellä kuin päättömät kanat ja heittivät heti, kun kori vain näkyi, kertasi Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen Koripalloliiton sivuilla.

– Toisella neljänneksellä pelasimme hyvin kummassakin päässä. Bisons heitti ohi aika paljon vapaita heittoja. Ja me juoksimme aika paljon nopeita, mitä ei olla tällä kaudella tehty.