Oklahoma City Thunderin ja Sacramento Kingsin viime viikolla pelatussa ottelussa nähtiin hieno hetki, kun Kevin Durant muisti syöpää sairastanutta poikaa.

Viisivuotiaalla Keaton Barronilla todettiin muutama vuosi sitten leukemia ja vuosia kestäneen kemoterapian jälkeen Barron todettiin terveeksi. Hän oli tullut perheineen kannustamaan suosikkjoukkuettaan ja hänellä oli kädessään kyltti, jossa hän oli luetellut tavoitteensa vuodelle 2016. Siinä luki syövän voittaminen, matkan suunnittelu Disneyworldiin sekä Kevin Durantin tapaaminen. Kaikki muut kohdat Barron oli pystynyt merkkaamaan yli, mutta ennen ottelua hän ei ollut tavannut Durantia.

Loukkaantumisen takia penkillä istunut Durant huomasi pojan kyltin ja kävi tervehtimässä tätä tauolla ja lahjoitti hänelle samalla pelikengät.

OKC THUNDER

@okcthunder
From last night. Kevin Durant provides inspiration and an unforgettable moment for one little boy with cancer.

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.